Likvido debitorstyring system FAQ
Gennemgang af kontoindstillinger
Forskel på juridisk virksomhedsnavn og navn der bruges ud mod kunder
Forskel på juridisk virksomhedsnavn og navn der bruges ud mod kunder
Opdateret over en uge siden

I Likvido, kan vi skelne mellem jeres juridiske virksomhedsnavn (det navn, I er registreret under i CVR-registeret), og det navn som jeres kunder ser.

Når en konto oprettes, f.eks. her, beder vi om et virksomhedsnavn:

Dette virksomhedsnavn er tiltænkt at være det fulde juridiske navn. Så det kunne f.eks. være:

• Johannes Maler v/ Johannes Maler

• IT Support Roskilde ApS

Hvis jeres konto er oprettet gennem en tredjepart - f.eks. direkte fra e-conomic - så vil det typisk også være det juridiske virksomhedsnavn der er brugt.

Når vi kontakter jeres kunder, enten i jeres navn under faktura- og rykkerflows, eller på vegne af jeres navn i inkasso, så er det vigtigt at det er et navn som kunden kender. Det er ofte at det juridiske og kundevendte navn ikke er det samme.

Det juridiske navn kan du altid redigere her:

Mens du længere nede kan redigere de navne dine kunder ser:

Så hvis din virksomhed for eksempel hedder "IT Support Roskilde ApS" mens dine kunder kender dig som "Roskilde supporteren", så ville du:

1. Indtaste "IT Support Roskilde ApS" i toppen

2. Indtaste "Roskilde supporteren" i afsendernavnet (bemærk dog, at afsendernavnet på SMS'er maksimalt må være 11 tegn)