Hvis I har givet jeres kunder mulighed for at betale via kreditkort, vil dette gøre forskellen på udbetalingen af hovedstolen.

I henhold til vores priser her, kan man se, at det koster 1,2% + 1.8kr (stk) for at lave betaling med kreditkort. Dette fee går til at dække de omkostninger, der er ved kreditkortbetaling.

Dette kan kun vælges til og fra i faktura- og rykkerflowet, i inkassoflowet vil det altid være en mulighed.

Ønsker du at ændre denne indstilling, kan du gøre dette via din portal: