Har du modtaget en påmindelse, rykker eller et inkassokrav fra Likvido, kan du nedenfor se en guide til, hvordan du læser vores kommunikation korrekt.

SMS

Modtager du en notifikation fra Likvido på SMS, er der et link i SMS’en, som du skal klikke på. Linket vil føre dig til din egen personlige betalingsportal. Inde i portalen kan du:

• Se beskrivelse af den ubetalte faktura
  • Tjekke din saldo
  • Se hovedstolen og de varer som ligger til grund for hovedstolen
  • Se din faktura
  • Gå til betaling

Har du ikke en telefon, som kan gå på internettet, kan du altid skrive linket ind i en browser på din computer og se din betalingsportal.

E-mail

Modtager du en e-mail fra Likvido, kan du betale dit udestående ved at klikke på den store knap med teksten ”Betal nu”. Klikker du på knappen, vil du blive ført ind på din personlige betalingsportal. Inde på portalen kan du:

• Se beskrivelse af den ubetalte faktura
  • Tjekke din saldo
  • Se hovedstolen og de varer som ligger til grund for hovedstolen
  • Se din faktura
  • Gå til betaling

Husk, at hvis du bruger Internet Explorer, Edge, eller Opera kan der ske problemer med at udføre din betaling. Oplever du problemer, kan du læse en guide til, hvordan du løser det her: Guide til Chrome & Firefox download

Brev

Har du modtaget et brev fra Likvido i din postkasse, kan det ved første øjekast godt se meget uoverskueligt ud, da der er mange informationer i brevet.

For at gøre det nemt, kan du nedenfor se en hurtig guide til, hvor de vigtigste informationer for dig er: