Internationale inkassosager, køres gennem partnere. Ved at gøre dette, kan vi levere en inkasssoservice i næsten samtlige lande i verden.

I praksis, så bruger vi "EOS", som er af verdens største inkassovirksomheder. Når vi sender en sag til dem, så videresender de så sagen til et lokalt kontor som varetager sagen.

FLOW:
Inkassolovgivningen er unik per land, og derfor bruges der også lokale partnere. De metoder hvorpå man opnår betaling i hvert land, er ligeledes forskellig.

Vi kan derfor desværre ikke svare på spørgsmål ift hvad der præcis sker i de enkelte lande. Vi overleverer sagen, vi får en rapport tilbage hvor I har fuld indsigt i præcis det vi ved.