Et ofte spurgt spørgsmål vi modtager, er hvordan I skal forholde jer til GDPR når I bruger Likvido.

Grundlæggende, så har vi 2 forskellige produkter i Likvido:

• Automatisk debitorstyring: Her et Likvido et software produkt, som enten bruges gratis eller betalt (Likvido Pro). Her foregår alt i jeres navn, og vores software bruges til at automatisere processen
  • Inkassobureau. Her inddrives vi penge for jer, hvilket sker i vores inkassobureaus navn: Likvido Inkasso

Det gør at I skal forholde jer til GDPR på 2 forskellige måder.

Under "inkassoprocessen", så er vi dataansvarlige. Det gør at I IKKE behøves en særlig databehandler aftale, da vi er ansvarlige for dataen.

Under "automatisk debitorstyring", der er vi databehandler. Det gør at I kan indhente en databehandlet kontrakt.

Hvis I ønsker at modtage en databehandler kontrakt, så kan I altid skrive en mail til [email protected] - så kvitterer vi med en kontrakt.