Et ofte stillet spørgsmål vi modtager, er hvordan I skal forholde jer til GDPR når I bruger Likvido.

Grundlæggende har vi 3 forskellige produkter i Likvido:

• Automatisk debitorstyring: Her er Likvido et software produkt, som automatiserer jeres debitorstyring, herunder fakturaudsendelse, rykkeprocedure samt håndtering af indbetalinger. Aktiviteterne er i jeres navn, og vores software bruges til at automatisere processen.

• Automatisk kreditorstyring: Her er Likvido et software produkt, som automatiserer jeres kreditorstyring, herunder betaling af leverandørfakturaer samt bogføring af kvitteringer. Aktiviteterne er i jeres navn, og vores software bruges til at automatisere processen.

• Inkassobureau. Her inddriver Likvido penge for jer, hvilket sker i vores inkassobureaus navn: Likvido Inkasso

Det betyder, at I skal forholde jer til GDPR på 2 forskellige måder.

Under "automatisk debitorstyring/kreditorstyring", er Likvido databehandler. Det betyder, at I kan indhente en databehandleraftale.

Under "inkassoprocessen", er Likvido dataansvarlige. Det betyder, at I IKKE behøver en særlig databehandleraftale, da vi er ansvarlige for dataen.

Hvis I ønsker at få tilsendt en databehandleraftale, så skal I venligst udfylde denne typeform: Link til databehandleraftale - så kvitterer vi med en kontrakt.