Hvis du ønsker at fakturere dine kunder via EAN kan du gøre dette således:

Opsætning af EAN
Under "Sagsindstillinger" --> "Regler", er der 2 indstillinger man kan vælge:

Her er der 2 indstillinger:

"Ønsker du at vi sender EAN faktura og rykkere, hvis kunden har et EAN nummer tilknyttet?"

Hvis denne indstilling er aktiveret, så vil vi sende EAN faktura og rykkere, hvis der er et EAN nummer tilknyttet konto. Dette gør at i stedet for normalt kun at sende en e-mail, så sender vi også en EAN faktura.

"Ønsker du at vi sender e-mails / SMS / breve samtidig med EAN fakturaen?"

Hvis denne indstilling er aktiveret, sender vi både e-mail / SMS / breve, udover EAN fakturaen. Hvis denne er aktiveret, samtidig med den anden indstilling, vil vi derfor sende både normalt, samt EAN.

Hvordan virker EAN
EAN virker på den måde at når vi sender en faktura eller rykker, så vil vi i stedet oprette dette hos vores partner Sproom. Sproom sørger for at sende faktura/rykker i EAN format til jeres kunde.

EAN Faktura og EAN rykkere

I Likvido understøtter vi både EAN faktura og EAN rykkere.

Vi kan udsende EAN faktura på vegne af alle kunder. Dvs. at hvis Likvido kontoen har aktiveret EAN og der er et EAN nummer på kunden, vil der udsendes en EAN faktura.

Før Likvido kan udsende EAN rykkere, så skal ens virksomhed være oprettet i NemHandel. Dette står der mere om på NemHandels hjemmeside. Når man er oprettet i NemHandel, kan man bagefter aktivere dette i Likvido under 'Stamoplysninger':

Hvordan ved jeg om der er sendt en EAN faktura
I kan altid tjekke tidslinjen (på faktura eller kunde), for at se om der er blevet sendt en EAN faktura/rykker.

Begrænsninger ved EAN
Fakturabyggeren inde i Likvido understøtter lige nu ikke EAN. Dette virker KUN hvis man har haft et EAN nummer tilknyttet på ens kunde i ens regnskabsprogram.

Hvordan udsendes en eksisterende sag i Likvido ud som EAN?
Man skal sørge for:

1. Tjek at der er EAN på kunden.

2. Tjek at der er CVR nummer på kunden

3. Genstart rykkerflow der ligger under Handlinger i sagen.