Under menupunktet 'Ekskluderede kunder', kan man opsætte regler for specifikke kunder. Menupunktet kan findes her under sagsindstillinger:

På denne side, kan man vælge hvilke kunder som ikke skal have kommunikation fra Likvido. Når man tilføjer en virksomhed, har man disse valgmuligheder:

Bemærk: ikke alle typer er mulige for alle regnskabsprogrammer F.eks. vil Dinero og Billy ikke have 'Kundegruppe' eller 'Kundenummer', da det ikke understøttes.

Hvis man f.eks. vælger 'Fritekst søgning', så betyder det at alle kunder som matcher det man skriver, vil blive ekskluderet. Skriver man f.eks. "Håndværker", så vil ALLE virksomheder som har 'Håndværker' i deres navn, ikke længere modtage noget kommunikation fra Likvido. Der er ingen forskel på store og små bogstaver (f.eks. ville håndværker Jan stadigvæk være ekskluderet, selvom det er med lille h).

EFTER MAN HAR TILFØJET

Når man har tilføjet et filter, vil det se således ud:

Her har man 3 muligheder:

• Fakturaudsendelse. Vælg om der skal udsendes faktura på kunder som matcher dette filter.
  • Rykkere. Vælg om der skal udsendes rykkere på kunder som matcher dette filter.
  • Inkasso. Vælg om der skal opstartes inkasso-sager på kunder som matcher dette filter

En opsætning vi typisk ser, er at man har en række kunder hvor man kun ønsker der sendes en faktura, men aldrig rykkes. Her vil man tilføje kunden i denne liste, og markere 'Send' under fakturaudsendelse, men 'Send ikke' under rykkere og inkasso.

NYE SAGER OG EKSISTERENDE SAGER

Indstillingerne virker kun for nye sager eller ved skift at flow.

Det betyder i praksis, at hvis du allerede har en faktura/rykker som er blevet opstartet, så vil denne liste IKKE betyde sagen stopper.

Har du derimod en faktura udsendt, og du derefter tilføjer denne kunde som 'Ekskluderet kunde' hvor der ikke skal sendes rykkere, så vil der ikke blive sendt rykkere.