Vil du gerne oprette en ny sag i faktura-, rykker- eller inkassoflow, kan dette gøres via formularen under fakturaer->Opret fakturaer og inkassosager

For uddybende forklaring, hvordan du opretter en sag via formularen, så følg guiden her. Hvordan oprettes en sag via formularen?

Har du flere end 10 sager, anbefales der i stedet, at du skriver ind til [email protected] og vedhæfter en Excel-fil med dine sager. Så slipper du for at indtaste én sag ad gangen via formularen. Via CSV upload, så kan supporten  uploade alle sagerne på en gang.

For nærmere beskrive af hvad Excel filen skal indeholde, så følg guiden her. Hvad skal en Excel/CSV fil indeholde?