Jeg har nederst i artiklen indsat en tabel med de informationer, som vi kan benytte for at opretter jeres sager. Jeg har sat stjerne (*) ud foran de felter der som minimum er påkrævet. Men jo flere info, jo bedre.

Rækkefølgen er ligegyldig i dit eget excel-ark. Dette er kun for at vise, hvilke data vi ønsker.

Vigtig info:

• Dato skal angives som xx/xx/xxxx eller xx-xx-xxxx. Fx. 20/02/2020 eller 20-02-2020.
  • Hvis du har både har private og erhvervskunder,  skal de deles op, således at der er et dokument med private kunder, og et dokument med erhvervskunder.
  • Hvis du har sager der skal startes i forskellig flow. Dvs. faktura-, rykker- eller inkassoflow, så skal de også opdeles ud fra hvilket flow, som sagen skal startes i.
  • Hvis sagen skal startes i inkassoflow, så skal der oplyses i e-mailen du sender til [email protected], hvor mange rykkerne der er sendt ud.

Se nedenfor hvilke felter I kan oprette i excelarket for henholdvis krav mod privatpersoner og virksomheder. Længere nede er der links til Google Sheet filer, som du kan benytte og gemme som en CSV-fil.

Link til Google Sheets fil - CSV fil privat person

Link til Google Sheets fil - CVS fil virksomhed

For at gemme filen som en CSV fil. Gå til Menu --> Filer --> Download --> Comma-seperated values