Momsfritagelse betyder, at virksomheden ikke er forpligtet til at betale moms til den danske stat. Men er fritaget for at betale afgiften.

Du kan læse mere om info momsfritagelse ved at klikke på guiden: Info om momsfritagede virksomheder

Hvordan sikre jeg mig, at Likvido ved at jeg er momsfritaget?

Gå til Menu --> Indstillinger (i højre side af skærmen)

Under sagsindstillinger klik på Stamoplysninger

Du skal scrolle ned i bunden af siden til du finder Betalingsoplysninger.

Her finder du feltet, som du skal sætte flueben i for at Likvido ved, at din virksomhed er momsfritaget.

Til sidst klik Gem indstillinger

VIGTIG INFO:

Hvis du har allerede har aktive sager i Likvido før I har sat flueben i feltet "Er jeres virksomhed momsfritaget". Så vil ændringen kun gælde nye sager. Dermed vil momsfritagelsen ikke gælde for jeres eksisterende sager.