Hvis i har givet jeres kunder mulighed for at betale via kreditkort, vil dette gøre forskellen på udbetalingen af hovedstolen.

I henhold til vores priser her - kan man se at det koster 1,4% + 1.8kr(stk) for at lave betaling med kreditkort. Dette fee går til at dække de omkostninger der er ved kreditkort betaling.

Dette kan kun vælges til og fra i faktura og rykkerflowet, i inkassoflowet vil det altid være en mulighed.

Ønsker du at ændre denne indstilling kan du gøre dette via din portal: