Hos Likvido er vi meget fleksible med at finde en afdragsordning til dig, så det passer til økonomi. I stedet for at du skal betale hele beløbet på én gang, kan du dele dit udestående op.

Likvido tilbyder følgende afdragsordninger:

• 3 delbetalinger, over 3 måneder
  • 6 delbetalinger, over 6 måneder
  • 9 delbetalinger, over 9 måneder
  • 12 delbetalinger, over 12 måneder

Du kan selv oprette den afdragsordning som passer bedst til dine behov og økonomi. For at oprette en afdragsordning skal du følge nedenstående guide, eller se video-guiden:

• Klik på det link som du har modtaget i en SMS eller e-mail.
  • Klik på teksten ”Ansøg om afdragsordning”.
  • Vælg nu den afdragsordning som passer bedst til dig og klik på ”Vælg”
  • Læs og marker at du har læst og accepteret det frivillige forlig
  • Underskriv af afdragsordning med dit fulde navn og CPR-nummer
  • Vælg den betalingsmetode som passer bedst til dig
  • Vi anbefaler altid, at du opretter en PBS-ordning, så du ikke hver måned skal huske på, at lave en indbetaling
  • Udfyld dine betalingsoplysninger og klik videre
  • Din afdragsordning er nu underskrevet og aktiv.

Har du problemer med at komme ind på din kundeportal kan du se hvordan du gør det her: Hvordan kommer jeg ind på min kundeportal?