Følg med i din sag online hos Likvido
Opdateret over en uge siden

Ja, det er muligt at følge med i din sag online hos Likvido. For at få adgang til opdateringer og information om din sag, følg disse trin:

1. Besøg vores hjemmeside på: https://likvidoinkasso.dk/

2. Indtast koden fra det seneste brev, du har modtaget fra os.

3. Efter indtastning af koden vil du kunne se status og detaljer vedrørende din sag.

Andre måder at følge med i din sag:

Udover denne online løsning, er du velkommen til at kontakte os for yderligere assistance eller opdateringer. Du kan skrive til os på [email protected]. Vi sørger også for at holde dig opdateret gennem e-mails og SMS'er, når der er nye udviklinger i din sag.

Vi er dedikerede til at sikre, at du altid er informeret og støttet gennem hele processen med din sag hos Likvido.