Betaling
Sådan betaler du en regning, der er overgået til inkasso
Opdateret over en uge siden

Har du modtaget en inkassosag fra os? Det er vigtigt, at du handler hurtigt for at undgå yderligere gebyrer. Her er de metoder, du kan bruge til at afregne din gæld.

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os enten på [email protected] eller bruge vores support side Likvido Inkasso.

1. Betalingsmuligheder:

Når dit krav er overgået til inkasso, har du tre hovedmuligheder for betaling:

• Bankoverførsel med FIK-kode: Brug FIK-koden, som du finder på din regning, til at foretage betalingen direkte via din bank.

• Kreditkort: Betal online med dit kreditkort gennem vores sikre betalingssystem.

• Afdragsordning: Kontakt os for at diskutere muligheden for en afdragsordning, hvis du ikke kan betale hele beløbet med det samme.

Hvis du er bosidende udenfor Danmark, og ikke har adgang til hverken en dansk bank eller kreditkort, så kan du også overføre med IBAN. Dette er en væsentligt langsommere proces, hvorfor vi ikke anbefaler denne metode medmindre det er nødvendigt. Læs mere om metoden her.

2. Betaling med FIK-kode:

Du vil finde alle nødvendige oplysninger om, hvordan du betaler med FIK-kode, i de skrivelser, vi sender til dig. Disse instruktioner er klare og lette at følge.

3. Online Betaling:

For nem og hurtig betaling kan du:

Klikke på betalingslinket i den e-mail eller SMS, vi har sendt.

Besøge vores inkassoside på Likvido Inkasso og indtaste koden fra dit brev for at betale online.

4. Vigtige bemærkninger:

• Fuld betaling inklusive gebyrer: Det er afgørende, at du betaler det fulde beløb inklusive eventuelle gebyrer. Delvise betalinger vil ikke stoppe inkassoprocessen, og yderligere gebyrer kan blive lagt til.

• Direkte betaling til klienten: Vi er ansvarlige for at inddrive gælden, så den skal betales til Likvido Inkasso. Betaler du ikke til os, vil sagen fortsætte.

At håndtere en inkassosag kan være stressende, men ved at følge disse instruktioner, kan du hurtigt og effektivt få afviklet din gæld. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.