Afdragsordninger
Hvordan anmoder jeg om en afdragsordning?
Opdateret over en uge siden

Anmodning om Afdragsordning

Hos Likvido forstår vi, at fleksibilitet er afgørende, når det kommer til din økonomi. Derfor tilbyder vi afdragsordninger, der kan tilpasses dine behov.

Standard Afdragsordninger: Vi tilbyder afdrag over 3, 6, 9 eller 12 måneder som standard. Disse afdragsordninger kan nemt ansøges om og administreres online.

Længere Afdragsperioder: Skulle du have behov for en afdragsperiode længere end 12 måneder, står vi klar til at hjælpe. Kontakt os venligst på [email protected] for at drøfte dine muligheder.

Underskrivelse med MitID: Alle afdragsordninger skal godkendes og underskrives digitalt ved brug af MitID. For en detaljeret guide til denne proces, besøg venligst: Hvordan underskriver jeg en afdragsordning.

Sådan Anmoder Du om en Afdragsordning

At anmode om en afdragsordning hos Likvido er en simpel proces:

Adgang til Online Platformen:

1. Åbn linket fra den e-mail eller SMS, du har modtaget fra os, eller

2. Brug koden fra det brev, vi har sendt, og indtast den på likvidoinkasso.dk.

Når du er kommet ind på platformen kan du se dette:

Her kan du klikke på "Ansøg om afdrag" knappen. Herefter kan du vælge den afdragsordning du ønsker:

Herefter vil du blive bedt om at underskrive afdragsordningen.

Oftest stillede spørgsmål til afdragsordninger

Spørgsmål: Kan jeg anmode om en afdragsordning over 12 mdr?
Som udgangspunkt, kan vi maksimalt tilbyde en afdragsordning på 12 måneder. Men hvis der er tale om et større beløb eller en særlig situation, kan vi forsøge at forhandle en afdragsordning på plads som er længere. Skriv til os på [email protected], hvorefter vi forsøger at få en længere afdragsordning på plads.

Spørgsmål: Kan jeg starte afdragsordningen i fremtiden?

Vi tilbyder desværre ikke afdragsordninger som starter i fremtiden. Selve afdragsordningen skal altid starte i slutningen af indeværende måned.