Afdragsordninger
Hvordan underskriver jeg en afdragsordning?
Opdateret over en uge siden

Når du enten har fået tilbudt en afdragsordning, eller vælger en afdragsordning på Likvidos debitorportal:

Så skal denne afdragsordning signeres før den er gyldig. Når du trykker på "Vælg", så vil du blive viderestillet til underskrift med MitId.

På denne side, kan du se den afdragsordning du er ved at underskrive. Når du er klar til at godkende den, trykker du på 'Godkendt & underskriv':

Når du har gjort dette, skal du vælge den type af MitId du ønsker at underskrive med:

Når du trykker på "Underskriv med MitID", så åbner der et pop-up vindue. Det vil se ud som vist nedenfor:

Kan du ikke se dette vindue, er det fordi du har blokeret pop-ups i din browser. Virker dette ikke, kan du trykke på "Prøv igen":

Hvorefter du vil viderestilles til underskrift. Herefter skal du godkende som du normalt med MitId. Når du har underskrevet, vil du sendes tilbage til Likvidos debitor platform, hvor du kan tilføje enten et kreditkort eller Betalingsservice til betaling:

Ofteste stillede spørgsmål

Jeg har ikke MitId, hvad kan jeg gøre?
Der er desværre krav om at underskrive afdragsordningen med MitId. Vi har desværre ikke andre muligheder.

Kan jeg udskrive afdragsordningen, underskrive og sende til jer med brev?

Nej, det er desværre ikke muligt. Vi understøtter kun underskrift med MitId på afdragsordninger.

Jeg er medarbejder i en virksomhed, kan jeg underskrive?

Ja! Du kan altid underskrive, uanset hvad. Din underskrift lægges ind i selve dokumentet. Der tjekkes ikke om underskriften er tegningsberettiget for virksomheden på underskriftstidspunktet, men efterfølgende.

Hvor kan jeg se min underskrift?

Efter du har underskrevet afdragsordningen, så vil den sendes til din email. På sidste side i dokumentet, vil du kunne se din MitId underskrift.