Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerLikvido inkasso FAQIndstillinger på konto omkring inkasso
Hvornår sammenfletter Likvido mine inkassosager?
Hvornår sammenfletter Likvido mine inkassosager?
Opdateret over en uge siden

Hvis du løbende opretter inkassosager, så vil du opleve, at Likvido nogle gange sammenfletter dine sager. Du kan identificere det ved at se sagsnummeret. Normalt er vores sagsnummer formateret f.eks.:

5505-12502

Hvor:
5505 - vil være dit kundenummer hos Likvido
12502 - vil være dit fakturanummer

Når vi sammenfletter, så vil du opleve at dit sagsnummer bliver et 6-cifret tal á la 143612.

Hvornår sammenfletter Likvido mine sager?

Det kan ske på to måder:

1. Jeres konto er opsat til at forsøge at sammenflette ved oprettelse (dette er slå fra som udgangspunkt)

2. En medarbejder sammenfletter sagen manuelt

En medarbejder vil løbende sammenflette sager efter behov, f.eks når sagen tages til fogedretten eller debitor ønsker at indgå en afdragsordning.

Kan jeg bede Likvido om at sammenflette mine sager?

Ja, absolut.

Du kan altid kontakte os og bede os om at sammenflette dine sager.

Undtagelser for sammenfletning

Der er desværre en række undtagelser, som gør at sager ikke kan sammenflettes. Her er der tale om:

1. Sager i forskellige flows. Hvis du f.eks. har en sag i udenretlig inkasso og en anden sag i overvågning, så tilbyder vi ikke sammenfletning. Det er kun når sagerne er i samme flow de kan sammenflettes.

2. Sager der ikke er overgået til inkasso. Hvis en sag stadigvæk er i et rykkerflow, så kan de ikke sammenflettes. De skal først overdrages til inkasso. Ønsker du dette skal ske, kan du skrive til os.

3. Sager med fundament (herunder alle som har eller har haft en afdragsordning). Hvis vi har modtaget fundament (f.eks. underskrift på afdragsordning, selvskyldnererklæring underskrevet), så tilbyder vi ikke sammenfletning. Det skyldes at sagerne behandles meget forskelligt

4. Sager i fogedretten. Hvis en sag allerede er afsendt til fogedretten, så kan vi ikke sammenflette den med øvrige sager