Hvornår sammenfletter Likvido kunder?
Opdateret over en uge siden

Når du opretter nye faktura i Likvido gennem:

• Fakturabyggeren / upload rykker / upload inkasso

• Sender Likvido en CSV fil med sager der skal oprettes

• API'et

• E-conomics "Ubetalte fakturaer" funktion

Så vil Likvido forsøge at sammenflette dine kunder. Årsagen er at Likvido vil forsøge at kommunikere og give et samlet overblik for kunden, og hvis det er forskellige kunder, er dette ikke muligt.

Note: Denne artikel gælder kun så længe at kunden er oprettet udenom et regnskabsprogram. Hvis din kunde er oprettet vha. en integration til dit regnskabsprogram, så følg denne artikel.

Note 2: Hvis din kunde er oprettet igennem e-conomic's integration til Likvido (under fanen "Ubetalte fakturaer", så vil kunden ikke være oprettet gennem din integration til regnskabsprogrammet. Derfor vil denne artikel beskrive den forventede opførsel.

Hvordan sammenfletter Likvido kunder?

Når en ny sag oprettes i Likvido, kigger vi på nedenstående felter og hvis et af nedenstående felter findes i forvejen, vil kunderne sammenflettes fremfor at være forskellige kunder.

Private og virksomheder:

• Telefon nummer

• Email

Private:

• CPR nummer

Virksomheder:

• CVR nummer

Der vil ikke automatisk sammenflettes på baggrund af andre felter.