Integration til regnskabsprogram
Opsætning og styring af integrationen
Hvornår sammenflettes en kunde i Likvido, når en kunde er oprettet via regnskabsprogrammet?
Hvornår sammenflettes en kunde i Likvido, når en kunde er oprettet via regnskabsprogrammet?
Opdateret over en uge siden

Likvido vil som udgangspunkt altid respektere de unikke kunder du har i dit regnskabsprogram.

Det betyder at hvis du har:

Kunde 1 med navn Test Testesen og email [email protected]
Kunde 2 med navn Test ApS og email [email protected]

Så vil Likvido se dem som værende to forskellige kunder og aldrig sammenflette dem. Likvido kan læse et unikt kundenummer fra regnskabsprogrammet, hvilket er det Likvido læser og lytter på.

Note: Denne logik gælder kun hvis din kunde er oprettet via en integration til regnskabsprogrammet. Har du manuelt oprettet dine faktura, via API-integration, CSV-upload eller gennem e-conomics "Ubetalte fakturaer" funktion, så bedes du følge denne artikel i stedet.

Ændring af regnskabsprogram

Hvis du historisk har haft en integration til et regnskabsprogram, og du så opsætter en ny integration, og der kan opstå konflikter, vil vi vise denne skærm:

Her har du to valgmuligheder:

• Behandl som tidligere regnskabsintegration: denne skal du bruge hvis det er samme integration som du tidligere har haft. Her vil Likvido forsøge at binde alle kunder sammen med de eksisterende kunder i Likvido. Vi vil stadigvæk respektere de forskellige unikke kunder fra regnskabsprogrammet.

• Behandl som en ny regnskabsintegration: Her vil alle kunder fra den nye integration oprettes, og ikke sammenflettes med de eksisterende kunder