Opret en faktura med fakturabyggeren i Likvido
Opdateret over en uge siden

Hvis du ikke har en integration til regnskabsprogrammet, så har du adgang til Likvidos fakturabygger. Her kan du oprette fakturaer og udsende dem til dine kunder.

Upload af rykker eller inkassosag. Har du ingen integration til regnskabsprogrammet, men har en eksisterende faktura som enten skal modtage rykkere eller sendes til inkasso, så kan du bruge vores upload funktion. Læs mere om den her.

Hvordan åbner jeg fakturabyggeren?

Du kan åbne fakturabyggeren her:

Guide og gennemgang af fakturabyggeren

Her er en gennemgang af funktionerne i fakturabyggeren:

1. Forhåndsvisning - her kan du se hvordan fakturaen vil se ud, før du udsender den til kunden

2. Gemmer og udsender fakturaen til kunden

3. Dine data - er de oplysninger du har opsat i dine stamoplysninger

4. Modtager - her kan du enten oprette en ny kunde, eller vælge en af de kunder du har oprettet i Likvido

5. Fakturadato - du kan enten vælge dags dato eller en dato i fremtiden, Likvido understøtter ikke at sende faktura før dags dato

6. Forfaldsdato - hvornår skal fakturaen betales?

7. Varelinjer - systemet gemmer automatisk de varelinjer, du har anvendt

8. Note på faktura - denne tilføjes på selve fakturaen som udsendes til kunden

9. Valuta - her kan du justere hvad valuta fakturaen skal være i

10. Intern note - en note du kan se på fakturasiden, som ikke vises til dine kunder

11. Vedhæftninger - filer der skal vedhæftes udsendelsen til kunden. Vær opmærksom på følgende:
    - Maks størrelse for filen må være 9,5 MB
    - Filtype skal være pdf, png, gif, jpeg

Øvrige noter om vedhæftninger

• Afsendelse af vedhæftninger
    Systemet sender vedhæftningerne sammen med din faktura. Du skal dog være opmærksom på, at vedhæftningerne ikke vil være med, hvis der sendes påmindelser og rykkere.

• Overblik over vedhæftninger på sagsnummer
    Vedhæftningerne vil altid fremgå af dit sagsnummer, hvor du kan åbne og downloade dem efter afsendelse.

Kan jeg bruge fakturabyggeren selvom jeg har en regnskabsprogram integration?

Det er ikke noget, vi anbefaler, men det er muligt, hvis du bruger e-conomic. Fakturabyggeren vil ikke fungere hvis du bruger Dinero/Billy.

For at tilgå fakturabyggeren kan du bruge nedenstående link:

Efter du har oprettet en faktura, så vil fakturabyggeren oprette og bogføre denne faktura i e-conomic. Den vil bogføre under "Faktura" modulet i e-conomic.