Likvido & GDPR
Opdateret over en uge siden

Hvordan håndteres GDPR i forbindelse med Likvidos tjenester?

Likvido tilbyder to hovedprodukter:

1. Automatisk Debitorstyring: I dette tilfælde fungerer Likvido som et softwareværktøj, der automatiserer jeres debitorstyringsprocesser. Dette inkluderer udsendelse af fakturaer, opfølgning på betalinger og håndtering af indbetalinger. Her agerer Likvido som databehandler, idet alle aktiviteter foregår i jeres navn, og vores software anvendes til at effektivisere processerne.

2. Inkassobureau (Likvido Inkasso): Når Likvido opererer som inkassobureau, står vi for inddrivelsen af udeståender. I denne rolle fungerer Likvido som dataansvarlig.

Om Databehandleraftaler:

• I forbindelse med Automatisk Debitorstyring er Likvido databehandler. Derfor er det nødvendigt at indgå en databehandleraftale med os. Dette sikrer, at I og Likvido overholder GDPR-reglerne i forbindelse med behandlingen af persondata.

• Under Inkassoprocessen er Likvido selv dataansvarlig. I dette tilfælde er der ikke behov for en særskilt databehandleraftale, da ansvaret for datahåndteringen ligger hos os.

Godkendelse af Databehandleraftale:

Når I første gang logger ind i appen som bruger, vil I blive bedt om at læse og godkende en databehandleraftale. Det vil se således ud:

Det er også muligt at tilgå og downloade en kopi af vores databehandleraftale til enhver tid via følgende link: Likvidos Databehandleraftale.

Hvis Likvido løbende ændrer denne databehandleraftale, så vil I se denne popup igen, hvor den godkendes igen.