Integration til regnskabsprogram
Specifikt om e-conomic
Udsend den oprindelige faktura fra e-conomic, mens Likvido bogfører indbetalinger
Udsend den oprindelige faktura fra e-conomic, mens Likvido bogfører indbetalinger
Opdateret over en uge siden

Hvis man bruger e-conomic, så har Likvido mulighed for en avanceret opsætning. Denne avancerede opsætning tillader:

• Du kan udsende den oprindelige faktura fra e-conomic (dvs. 'bogfør og send' i stedet for 'bogfør og send ikke'). Det vil sige at Likvido IKKE er involveret i processen med selve udsendelsen, og du dermed sender den oprindelige faktura (med e-conomic's faktura-layout, vedhæftninger og brug af alle særlige e-conomic felter)

• Likvido vil stadigvæk bogføre alle indbetalinger.

• Likvido vil stadigvæk kunne opstarte et rykkerflow når fakturaen er ubetalt.

Bemærk: Denne funktion er ikke inkluderet som udgangspunkt i de fleste abonnementer. Kontakt din kontaktperson for at lave en aftale. Som udgangspunkt tilbydes denne funktion kun på aftaler over 1.500 DKK om mdr.

Hvordan opsættes denne funktion?

Step 1: Opsætning af FIK egen konto
Denne funktion kræver du har opsat 'FIK egen konto'. Du kan følge denne support artikel for at få dette opsat:

Step 2: Bekræft du har en FIK kode på dine e-conomic fakturaer

Inde i e-conomic, skal du sørge for, at din FIK kode bliver opsat på din faktura template. Du kan følge e-conomic's egen guide til dette her:

Step 3: Vi kan starte funktionen

Når vi både har opsat FIK egen konto, samt din e-conomic faktura er korrekt med din FIK kode indsat, kan vi aktivere denne funktion.

Det gør du ved at kontakte din kontaktperson, hvorefter vi arrangerer at starte funktionen på en særlig dag (f.eks. dagen efter alt er bekræftet).

Hvordan er mit arbejdsflow med denne funktion?

Før forfald:

Når funktionen er aktiveret, så vil du udsende dine fakturaer som fra før du brugte Likvido. Det vil sige at du udsender dine fakturaer i e-conomic. Likvido vil IKKE påvirke din udsendelse.

Under din import fra regnskabsprogram side, så vil du se at vi har indsat en ny label som er 'Indbetalinger overvåges'. Du vil se at fakturaen ikke udsendes via Likvido (du kan stadigvæk se 'Vælg handling'), men vi overvåger indbetalinger:

Når du modtager en betaling, så vil vi automatisk markere den som betalt under din oversigt:

Denne faktura bogføres også ved at lave en postering i din kasseklade, alt efter dine indstillinger under "Bogføring" (se support artikel om dette her).

Efter forfald:

Hvis en faktura ikke betales til tiden, så kan du som normalt opsætte et automatisk rykkerflow (enten automatisk, eller få en opgave som skal godkendes).

Når dette rykkerflow startes, så vil Likvido opstarte din faktura som en rykkersag, og udsende rykkerne fra Likvido. Det vil sige at vi IKKE bruger det oprindelige faktura layout eller rykker layout, men sender det ud som normalt fra Likvido.

Undgå udsendelse af rykkere

Normalt, så vil du kunne 'Pause' en sag i Likvido, men hvis vi ikke har udsendt den, så vil du ikke kunne pause sager i Likvido.

Derfor har du mulighed for at vælge det som en handling her:

Hvis du vælger dette, så vil Likvido ikke starte et rykkerflow. Hvis den så senere skal startes, kan du fjerne denne blokering.

Hvordan fungerer denne funktion?

Funktionen fungerer ved at Likvido kan læse alle dine betalinger, fordi du har opsat os som dataleverandør, da du opsatte "FIK egen konto".

En FIK kode består af 3 felter:

• En regningsart (vi bruger altid +71)

• En kode som bruges til identifikation

• Et 8-cifret PBS nummer (som er dit FIK nummer)

E-conomic bruger den samme metode til at oprette identifikations nummeret hver gang. Det gør at vi kan forudsige den kode som jeres faktura har. Og når vi så læser en indbetaling på den kode, så kan vi lægge betalingen på jeres faktura og bogføre den.

Oftest stillede spørgsmål

Spørgsmål: Kan jeg bruge denne funktion hvis jeg bruger Minuba og e-conomic?

Ja. Under dine indstillinger, så vil du kunne vælge hvordan jeres FI-kode skal generes ud fra "e-conomic's" standard. Du kan høre Minuba's support for at sikre dette er opsat korrekt.