Bogføring i regnskabsprogrammet
Opdateret over en uge siden

Hvis du har aktiveret 'Bogføring' i dine sagsindstillinger, så vil Likvido bogføre alle indbetalinger i dit regnskabsprogram. I denne artikel gennemgår vi hvordan det foregår.

En meget vigtig note er at Likvido ikke bogfører indbetalinger fra inkasso.
Du kan læse mere om i denne artikel.

Aktivering af bogføring

Selve aktiveringen af bogføringen, foregår under Sagsindstillinger:

Når dette er aktiveret, har du en række indstillinger. Indstillingerne er unikke per regnskabsprogram.

Disse indstillinger er:

• Konto for bank

• Konto for gebyr

Når der tales om konto, hentydes der til det kontonummer der skal bruges i kontoplanen i regnskabsprogrammet. Hvis dette ikke siger dig noget, har vi indsat standard konti i indstillingerne så de passer til dit regnskabsprogram.

Kladde vs. bogført

En vigtig note er der er forskel på hvordan Likvido bogfører i forskellige regnskabsprogrammer:

Regnskabsprogram

Hvordan bogfører Likvido

e-conomic

Likvido lægger alle posteringer ind i en kassekladde. Kassekladden skal bogføres før posteringerne er bogført.

Dinero

Likvido lægger betalinger ind direkte på en faktura. Gebyrer lægges ind i Dinero's ene kassekladde, som skal bogføres manuelt.

Billy

Likvido lægger betalinger direkte ind på en faktura, inklusiv gebyrer. Der skal ikke bogføres noget manuelt