Integrer dit regnskabsprogram med Likvido
Opdateret over en uge siden

Du kan integrere Likvido med de følgende tre regnskabsprogrammer:

• e-conomic

• Dinero

• Billy

Du har også mulighed for at lave en API integration, men den vil være væsentligt mere begrænset.

Hvad kan en integration til regnskabsprogrammet hjælpe med?

Når du har opsat en integration til dit regnskabsprogram, vil Likvido indlæse alle dine åbne fakturaer og kunder. Du får adgang til en oversigt over alle dine åbne faktura (læs mere om "Import fra regnskabsprogram"), hvor du med ét klik kan udsende rykkere og inkassosager.

Hvis du udsender en faktura/rykker gennem Likvido, så vil vi med integrationen kunne:

• Automatisk udsende dine fakturaer/rykkere, ud fra regler opsat på kontoen

• Bogføre indbetalinger

• Automatisk stoppe rykning hvis en faktura markeres som betalt i regnskabsprogrammet. Ligeledes vil Likvido automatisk justere udestådende beløb ved delindbetalinger

Ved denne opsætning, så kan man reelt set automatisere hele ens debitorstyring, og lade Likvido håndtere alle processerne - herunder:

• Automatisk rykning på alle forfaldne faktura

• Bogføring af indbetalinger

Hvordan opsætter jeg en integration til regnskabsprogrammet?

For at gøre dette går du ind under "Integration til regnskabsprogram":
https://app.likvido.com/Settings/integrations

Her kan du vælge, hvilket regnskabsprogram der skal opsættes:

Når du opsætter integrationen, vil systemet guide dig til den specifikke opsætning.