Opgaveliste og opgaver
Oversigt over alle systemopgaver
Opdateret over en uge siden

Likvido vil løbende tildele systemopgaver som skal løses. Disse opgaver kommer enten baseret på kontoens indstillinger, eller fordi der er aktive inkassosager hvor der mangler en reaktion.

Likvido laver kun opgaver, når der er behov for en reaktion. Der laves aldrig opgaver for at gøre opmærksom på noget. Det er derfor vigtigt altid at have en tom opgaveliste, fordi det betyder at alt kører som det skal.

Vigtig note om systemopgaver

Modsat personlige opgaver hvor medarbejderen kan lukke en opgave, så kan man ikke lukke en systemopgave uden at løse den. Det betyder at den underlæggende opgave skal løses. Hvis Likvido mangler svar på en indsigelse i en inkassosag, så fjernes den opgave først når opgaven er løst.

Til gengæld, så vil opgaven også forsvinde hvis den løses på anden vis. Hvis der f.eks. er en opgave med "Godkend opstart af rykkerflow", men fakturaen modtager en betaling som gør den er fuldt betalt, så vil systemopgaven forsvinde automatisk.

Liste af systemopgaver

Nedenstående er en gennemgang af alle de systemopgaver Likvido kan oprette.

Afventer beslutning om fogedret:

Når man har en aktiv inkassosag i Likvido, så vil man på nogle sager opleve at blive bedt om at tage stilling til om man ønsker at sende sagen i fogedretten. Under denne opgave, så kan man enten vælge at acceptere dette (men bemærk der er en pris), eller afvise det og sagen fortsætter som normalt.

Afventer godkendelse af opstart:
Når en konto er opsat til kun at udsende rykkere (og ikke faktura), så vil man få denne type af opgave når ens regler for godkendelse af opstart matcher en uopstartet faktura. Her kan man gå ind og acceptere eller afvise opstarten. Bemærk, at hvis man afviser opstarten, vil systemet ikke spørge igen, og sagen skal manuelt opstartes inde fra "Import fra regnskabsprogram".

Note: Denne opgave tildeles kun hvis man har en integration til regnskabsprogrammet.

Godkend inkassoflow:
Når man har en faktura som har afsluttet et rykkerflow, så vil systemet lave en opgave for at tage stilling til om sagen skal sendes til inkasso.

Inde på listen kan man her vælge mellem 'Start' (som sender sagen til inddrivelse med inkasso) eller 'Luk' som afslutter fakturaen:

Man skal være opmærksom på at hvis man klikker på "Luk", så vil fakturaen lukkes og afsluttes i Likvido.

Det er også muligt at undgå denne opgave, ved at opsætte automatisk opstart af inkasso under ens "Regler for automatik".

Godkend rykkerflow:

Når en faktura er blevet udsendt gennem Likvido, og man under ens indstillinger har opsat "Bed om godkendelse for opstart af rykkerflow", så vil man modtage denne opgave hvis fakturaen ikke er betalt til tiden.

Indsigelse afventer svar:

Hvis Likvido under inddrivelse med inkasso modtager en indsigelse fra debitor, så skal Likvido oprette dette som en indsigelse og høre jeres reaktion. Det vil typisk kræve at uploade en form for dokumentation for kravet.

Ingen matchende kampagner:

Denne opgave oprettes hvis man under sine kampagneindstillinger ikke har en kampagne, som matcher den faktura man har oprettet. Fakturaen kan enten oprettes vha. fakturabyggeren (uden integration) eller import fra regnskabsprogram (med integration).

Et eksempel kunne være at en konto ikke har opsat et rykkerflow for svenske kunder, men man har oprettet en faktura mod en svensk kunde. Her vil systemet bede dig oprette en kampagne som matcher fakturaen, hvorefter du kan genstarte den.

Kommunikation kunne ikke leveres:

Hvis systemet sender kommunikation til kunden (f.eks. e-mail eller EAN besked), men denne kommunikation ikke kan komme frem - typisk fordi at det er forkerte informationer - så vil din faktura stoppe. Herefter vil vi bede dig om at opdatere kundens oplysninger.

Alternativt, så kan man også opsætte brug af fysiske breve hvis der ikke er e-mail/EAN. Dette er ikke aktiveret som udgangspunkt da det har en pris, men det kan også aktiveres for at løse opgaven.

Mangel på kontaktinformation:
Hvis du har oprettet en faktura uden kontaktinformationer. Det vil typisk være hvis der ikke findes en e-mail eller EAN på kunden, samtidig med du ikke har aktiveret brug af breve. Løs opgaven ved at opdatere kunden eller din kampagne.

Pausede faktura:
Du har pauset en faktura uden automatisk opstart med systemet "Pause funktion". Gå ind på sagen og aktiver den igen for at løse opgaven.

Ændring af flow for inkasso:
Hvis Likvido ikke er lykkedes med at inddrive det skyldige beløb efter det udenretlige forløb, bedes du tagestilling til hvad der skal ske. Her har du tre muligheder:

1. Tag sagen i fogedretten

2. Flyt sagen til overvågning

3. Luk sagen

Hvis du ikke reagerer på denne opgave indenfor 30 dage, så vil sagen automatisk flyttes til overvågning.