Upload eksisterende rykker eller inkassosag i Likvido
Opdateret over en uge siden

Hvis du ikke har en integration til regnskabsprogrammet, så har du adgang til Likvidos modul hvor du kan indtaste eksisterende faktura. Her kan du vælge om de skal modtage rykkere eller sendes direkte til inkasso.

Oprettelse af faktura. Har du ingen integration til regnskabsprogrammet, og ønsker at oprette en faktura, så kan du bruge vores fakturabygger. Læs mere om fakturabyggeren her.

Hvordan uploader jeg en eksisterende faktura?

Du går ind på siden her:

Begge menupunkter leder ind til samme side, men hvor dette felt er præudfyldt:

Herefter kan du oplyse alt det nødvendige på fakturaen.

Der er følgende sider i upload funktionen:

Side 1 - indtastning af kunden der modtager fakturaen

Side 2 - fakturadata

Når du klikker "Fortsæt", så vil sagen oprettes hvis du opretter en rykker. Indtaster du en inkassosag, vil den fortsætte:

Side 3 - eksisterende gebyrer på sagen (kun for inkassosager)

Side 4 - eksisterende betalinger på sagen (kun for inkassosager)

Side 5 - bekræftelse af alle oplysninger (kun for inkassosager)

Kan jeg bruge upload funktionen selvom jeg har en regnskabsprogram integration?

Nej, desværre. Denne side vil kun fungere hvis man ikke har et aktivt regnskabsprogram integration.