Konto, medarbejdere og indstillinger
Vælg hvilke e-mail notifikationer du vil modtage fra systemet
Vælg hvilke e-mail notifikationer du vil modtage fra systemet
Opdateret over en uge siden

Standardopsætningen for e-mail notifikationer i Likvido er, at du får en mail for hver gang der sker en ny aktivitet på din konto.

På konti hvor der er meget aktivitet, kan blive til mange mails. Derudover er det ofte at forskellige medarbejdere har forskellige roller, og dermed ønsker at modtage forskellige typer af e-mails.

Vælg hvilke e-mail notifikationer du ønsker​

For at styre dette, skal du klikke i toppen til højre og vælge dette menupunkt:

Når du lander på siden med e-mail notifikationer, er det nemt at tage stilling til hvilke e-mail notifikationer du kan slå fra:

E-mail notifikationer for nye brugere

Alle nye brugere, der inviteres ind i løsningen, får som udgangspunkt alle e-mail notifikationer tildelt.

Derfor skal hver eneste bruger ind og opsætte dette, og alle nye brugere kan manuelt ind og opsætte de e-mail notifikationer der modtages.