Likvido debitorstyring system FAQ
Kommunikation til kunder
E-mail kommer ikke frem til kunden - hvordan håndterer Likvido dette?
E-mail kommer ikke frem til kunden - hvordan håndterer Likvido dette?
Opdateret over en uge siden

Når Likvido sender fakturaer og påmindelser på vegne af virksomheder kan der være risiko for, at en mail ikke når frem til modtageren. Likvido arbejder løbende med at undgå at ende i en spam-mappe, men det største problem er typisk at modtager e-mailen er forkert, er blevet slettet eller ikke accepterer nye e-mails lige nu.

I sådan et tilfælde vil den pågældende sag blive pauset, og du får en gave i Likvido vedrørende den manglende levering.

Løsningen vil ofte være oprette en ny mailadresse, eller fejl i den eksisterende mailadresse.

Hvis du ikke kender en ny e-mail, kan du overveje at aktivere udsendelse af breve som er gennemgået i denne artikel.

Fejl i indtastning

Når en e-mail ikke kommer frem, så får du nedenstående 2 valgmuligheder:

Her kan du vælge mellem følgende løsninger:

1. Klik på "ret email" for at udskifte eller rette kundens email.

2. Klik på "tilføj adresse" for at tilføje kundens bopælsadresse, hvortil vi vil sende et brev i stedet (hvis du har aktiveret udsendelse af breve)

Hvis der er tale om en virksomhed, kan et alternativ også være at tilføje et EAN nummer (og sikre det er aktiveret på jeres konto, læs mere her). Dette kan tilføjes på samme side.

Når du har rettet i mailadressen kan du klikke på Genstart hvorefter Likvido vil gensende al kommunikation på ny.