Konto, medarbejdere og indstillinger
Jeg kan ikke logge ind - hvordan får jeg et nyt kodeord?
Opdateret over en uge siden

Hvis du ikke kan huske dit kodeord, eller har problemer med at logge ind, så kan du følge denne guide.

Guide til at få et nyt kodeord

Du kan altid gå til denne side:

Hvor du kan indtaste din e-mail, og bede om et nyt kodeord. Efter du har udfyldt denne side, så vil vi sende en e-mail hvis brugeren findes.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke modtager en e-mail?

Af sikkerhedsmæssige, så vil systemet desværre ikke oplyse, om din bruger findes eller ej. Efter du har indtastet din e-mail, vil systemet altid give dig følgende besked:

Hvis du ikke modtager denne e-mail (sørg også for at tjekke din spam mappe), så bedes du følge nedenstående:

1. Har du en anden medarbejder på jeres konto? Bed dem gå ind på medarbejderoversigten, og bekræfte at din e-mail findes

2. Skriv til Likvidos support, så kan vi altid hjælpe