Konto, medarbejdere og indstillinger
Inviter medarbejdere ind i Likvido
Opdateret over en uge siden

En af de største styrker i Likvido, er at du kan invitere medarbejdere ind i løsningen. Ved at invitere medarbejdere ind i løsningen, kan I tildele debitorstyringsopgaver til hinanden, samt følge med i inddrivelsen.

Det er gratis og nemt at tilføje medarbejdere, uanset hvilket abonnement du har i Likvido.

For at invitere en medarbejder klikker du dig ind under medarbejder fanen:

På denne side kan du se alle medarbejdere I har på jeres konto. Eksempelvisning:

For at invitere en ny medarbejder, så klik ind på "Opret ny bruger":

Hvorefter du kan indtaste personens oplysninger og klikke på "Opret bruger":

Efter invitationen er sendt, vil brugeren modtage en e-mail hvor de kan oprette sig. Når du inviterer en bruger, kan du ikke vælge medarbejderens kodeord, men den inviterede medarbejder skal selv opsætte dette.

Medarbejderens invitationsmail virker ikke

Hvis du kan se medarbejderen i jeres oversigt over medarbejdere, men der ikke er kommet en e-mail (eller den er sendt for længere tid siden), så kan I gøre to ting:

1. Start med at forsøge at genskabe kodeordet. Hvis medarbejderen findes, vil det sende en e-mail til brugeren hvor de kan genskabe deres kodeord og logge ind

2. Slet brugeren, hvorefter du inviterer brugeren igen