Opgaveliste og opgaver
Opgaveliste og typer af opgaver i Likvido
Opdateret over en uge siden

Udgangspunktet ved Likvido er, at så meget som muligt skal være automatisk. Men når man arbejder med debitorstyring, er der løbende opgaver som skal løses af en medarbejder.

Derfor er opgavelisten et centralt element i Likvido. Hvis din opgaveliste er tom, så er tanken at alt kører som det skal.

Der findes to typer af opgaver i Likvido:

• System opgaver
    Disse er altid oprettet af Likvido, og tager udgangspunkt i de regler som du har sat op i løsningen. Så snart opgaven er løst, vil systemet automatisk fjerne opgaven fra oversigten. Du behøves ikke manuelt markere dem som løst.

Læs alt om system opgaver her.

• Medarbejder opgaver
    Disse bliver oprettet af kollegaer/ledere i din organisation. Det kan være, at en kunde mangler oplysninger til en bankoverførsel, og det kun er finans-afdelingen, som kan klare den opgave. Disse opgaver skal manuelt markeres som løst.

Læs alt om medarbejder opgaver her.

Du kan finde opgavelisten i den centrale top-menu:

Styring af deadline på opgaver

Alle opgaver skal have en deadline. Når systemet laver en system opgave, så vil det automatisk tildele en deadline, som I manuelt kan justeres inde på opgavelisten.

Hvis denne deadline skal ændres, klikker man på selve opgaven (klik på selve teksten, klikker du på "Vis" vil den gå til der hvor selve opgaven løses). Når du kan se opgaven, vil du være i stand til at rette hvornår en opgave skal løses:

Hvordan filterer jeg type af opgaver?

Hvis du under opgavelisten klikker på "Vælg type":

Så vil du kunne se en liste over alle de opgaver som der findes:

Du kan vælge imellem:

• Alle - standard visning, hvor alle opgaver vises

• Personlig opgave - en opgave lavet af en anden medarbejder

• Specifikke system opgaver - her findes listen af alle typer af opgaver som Likvido systemet kan give dig. Du kan se den samlede liste her.

Hvordan tildeler jeg en medarbejder på en opgave?

Hvis du ønsker at en anden medarbejder skal løse en opgave, så kan du klikke på opgaven og tildele den:

Hvis du mangler at invitere en medarbejder ind i Likvido, kan du gøre det således.

Du kan læse denne artikel om hvordan medarbejderen får besked, samt hvordan du informeres når opgaven løses.