Opgaveliste og opgaver
Personlige opgaver oprettet af medarbejdere
Opdateret over en uge siden

Personlige opgaver er opgaver oprettet af andre medarbejdere. Tanken er at de modsat system opgaver består af en fritekst, og dermed kan bruges til alle typer af andre opgaver. Det kunne f.eks. være til at sørge for opkald, bede finansmedarbejderen at tjekke en indbetaling eller lignende.

Oprettelse af personlige opgaver

For at oprette en opgave, kan du klikke på opret knappen i toppen til højre under opgavelisten:

Her vil du være i stand til at lave en opgave:

Når du trykker tilføj, vil opgaven gemmes. Medarbejderen som er valgt, vil få en email. Læs mere om opgavestyring her.

Hvordan markeres en opgave som løst?

Når der er oprettet en personlig opgave, så kan de ses i opgavelisten her:

Modsat systemopgaverne, så skal denne type af opgaver manuelt markeres som færdig. Når man er færdig med opgaven klikker man på tjekket, hvorefter opgaven er markeret som løst: