Konto, medarbejdere og indstillinger
Adgangsniveauer og rettigheder blandt medarbejdere i Likvido
Adgangsniveauer og rettigheder blandt medarbejdere i Likvido
Opdateret over en uge siden

Som udgangspunkt, er der to forskellige adgangsniveauer på brugere i Likvido:

• Administrator (standard for nye konti)

• Bruger

I denne artikel, vil vi gennemgå forskellen på de to roller.

Udover disse to adgangsniveauer, er der også et koncept som er "kontoejer". Modsat adgangsniveauerne, kan der kun findes en kontoejer. Kontoejeren er som udgangspunkt den som har oprettet kontoen.

Forskel på administrator og bruger

En administrator, som er kontoejer, kan:

Alt

En administrator, kan:

Samme som ovenstående, men kan ikke:
- Slette kontoejer

En bruger, kan:

Samme som ovenstående, men kan ikke:
- Slette andre brugere

- Invitere andre administratorer

- Tilføje eller redigere bank konto for udbetalinger

Hvordan retter jeg kontoejeren på min konto?

For at rette kontoejeren, bedes du kontakte Likvidos support. Her vil vi bede om en bekræftelse fra den tidligere kontoejer om at kontoen skal flyttes over til ny bruger, hvorefter Likvidos support team manuelt vil flytte ejeren.