Likvido debitorstyring system FAQ
Opsætning af bank og udbetalinger
Udbetalingstekster - opdater hvordan udbetalinger fra Likvido ser ud på jeres konto
Udbetalingstekster - opdater hvordan udbetalinger fra Likvido ser ud på jeres konto
Opdateret over en uge siden

Hver gang Likvido laver en udbetaling (uanset om det er faktura/rykker eller inkasso), så følges det samme tekst-format på hver eneste udbetaling. Likvido kan styre den udbetalingstekst der bruges på de bankoverførsler, vi laver til den oplyste bank-konto.

Systems standard opsætning er:

• Faktura/rykkere udbetales med teksten: "U: <sagsnummer>", så hvis du har sagsnummer 73-321, vil teksten i banken være "U: 73-321"

• Inkassosager vil udbetales med teksten: "Ink: <sagsnummer>", så hvis du har sagsnummer 73-321, vil teksten i banken være: "Ink: 73-321"

• Internationale inkassosager vil også udbetales med teksten "Ink :", og følger samme udbetalingstekst som inkassosager

Hvordan opdaterer jeg disse udbetalingstekster?

Du kan ændre i dine udbetalingstekster, så du nemt kan identificere udbetalinger fra Likvido i din bank. Du redigerer dette her:
https://app.likvido.com/Settings/bankAccountDetails

Du har mulighed for at tilpasse tekst enten før sagsnummeret, som obligatorisk indgår i teksten.

Udbetaling: Standard Tekst

Denne tekst gælder for betaling i faktura- og rykkersager.

Inkasso udbetaling: standard tekst:

Denne tekst gælder for betaling i inkassosager.