Integration til regnskabsprogram
Gennemgang af nøglesider og funktioner
Min faktura/rykker er ikke opstartet - guide til tjekke om der har været fejl ved udsendelsen
Min faktura/rykker er ikke opstartet - guide til tjekke om der har været fejl ved udsendelsen
Opdateret over en uge siden

Hvis du har undret dig over, hvorfor du ikke kan finde en faktura under oversigten af aktive fakturaer, kan det skyldes en fejl.

Denne fejl kan opstå af flere årsager, og ofte er det ikke noget systemet giver besked omkring.

Det betyder dog ikke, at fakturaen slet ikke kan sendes, men det kræver dog en manuel handling under Import fra regnskabsprogram, som du finder under menuen Fakturaer øverst, når du er logget ind:

Når du er på oversigten, kan du øverst til venstre søge efter fakturaen. (hvis ikke den fremgår af side 1)

Her vil du under STATUS se en rød tekst "Fejl ved opstart".

For at starte sagen - altså, sende fakturaen ud - skal du her trykke på Vælg handling, og vælge Opstart fakturaflow: