Likvido inkasso FAQ
Hvordan opretter jeg en inkassosag?
Opdateret over en uge siden

Du kan oprette en inkassosag, på følgende måder:

1. Gennem import af regnskabsprogram oversigten (kræver integration med e-conomic, Dinero eller Billy)

2. Gennem e-conomic's integration til Likvido

3. Gennem vores "upload rykker/inkassosag" funktion

4. Send en CSV fil med sager til vores team

5. Upload en sag gennem API'et

I denne artikel vil vi gennemgå de forskellige måder.

1) Import fra regnskabsprogram (kræver e-conomic, Dinero eller Billy)

Når du har integreret dit regnskabsprogram med Likvido kan du tilgå "import fra regnskabsprogram". Du kan se vores detaljerede guide her.

2) Gennem e-conomic's integration til Likvido

Hvis du er kunde i e-conomic, og ikke har en aktiv Likvido konto, kan du også oprette inkassosager direkte inde fra e-conomic.

3) Gennem vores "upload rykker/inkassosag" funktion

Uden en aktiv integration til regnskabsprogrammet, har du adgang til vores side hvor du kan uploade inkassosager. Du kan klikke dig ind her:

Hvor du kan oplyse alle detaljer, hvorefter vi kan opstarte sagen.

Likvido skal bruge læsbar original kopi af den pågældende faktura førend sagen kan oprettes. Kontoudtog, kreditnotaer og lignende kan ikke oprettes.

4) Send en CSV fil med sager

Hvis du har flere sager, kan du altid sende os en CSV fil til vores team.

Denne funktion er ikke visuelt tilgængelig inde i vores løsning, men vores support team vil med glæde hjælpe med at få denne importeret.

Skriv en mail til [email protected], hvorefter vi hjælper dig i gang. Vi er fleksible med alle formater, men hvis du ønsker en template kan du bruge nedenstående:

5. Upload en sag gennem API'et

For de tekniske, er der også mulighed for at bruge vores API.

Her anbefaler vi at gennemgå vores API dokumentation . Har du spørgsmål til denne, kan du altid skrive til [email protected].