Likvido inkasso FAQ
Kan jeg masseoprette inkassosager i Likvido?
Opdateret over en uge siden

Ja, det er absolut muligt at masseoprette inkassosager i Likvido. For at imødekomme forskellige brugeres behov og præferencer, tilbyder vi tre forskellige metoder til at håndtere denne proces:

• CSV-fil upload: Den mest direkte metode er at sende en CSV-fil til os. Vi har udarbejdet en skabelon, som du kan bruge til at organisere dine data korrekt. Send dine sager til [email protected], hvorefter vi opretter dem.

Vores template:
    CSV masseupload template.csv

• Integration med regnskabsprogram: For dem, der foretrækker en mere automatiseret tilgang, tilbyder vi integration med dit regnskabsprogram. Denne metode tillader dig at importere data direkte fra dit regnskabsprogram og automatisk sætte handlinger i systemet til inkasso.

• API-integration: Denne mulighed er ideel for udviklere eller virksomheder med teknisk ekspertise. Med API-integrationen kan en udvikler oprette en skræddersyet løsning, der automatisk masseopretter inkassosager baseret på jeres specifikke krav og workflows. Se API dokumentation her.

Kan jeg masseoprette fakturaer og rykkere?

Når det kommer til masseoprettelse af fakturaer og rykkere, tilbyder vi de samme muligheder som ved inkassosager. Det vigtigste at bemærke er, at vi ikke tilbyder CSV-upload for disse dokumenttyper. Men du kan stadigvæk drage fordel af import fra regnskabsprogram og API-integration.