Integration til regnskabsprogram
Specifikt om e-conomic
Opret en kreditnota i Likvido (e-conomic funktion)
Opdateret over en uge siden

Note: denne funktion virker kun i e-conomic. Denne funktion vil ikke vises medmindre du har en aktiv e-conomic integration.

Hvis du skal oprette en kreditnota på en faktura, skal du gå ind på fakturasiden for den pågældne faktura.

Herfra skal du klikke på Handlinger og vælge Opret Kreditnota:

Herfra vil du have mulighed for at vælge en dato for kreditnotaen, og om du ønsker at Likvido skal sende en bekræftelse til kunden på mail, som gør opmærksom på krediteringen:

Når du klikker på Opret kreditnota vil en note blive tilføjet på fakturaen, og fakturaen vil blive lukket.

Hvis du udfylder Send kreditnota til kunden, vil vi sende en bekræftelse på mail til kunden, og dele PDF'en med kreditnotaen.

Du kan finde kreditnotaens PDF under Filer.

Bogføring af kreditnotaen

Under oprettelsesknappen, har vi synkroniseringsikonet:

Hvis du har en regnskabsprogram integration, så vil vi automatisk bogføre denne kreditnota i regnskabsprogrammet.