Kanaler for kommunikation
Opdateret over en uge siden

I Likvido forstår vi vigtigheden af effektiv kommunikation med dine kunder, især når det gælder fakturaer, påmindelser og rykkere. For at sikre, at du kan nå ud til dine kunder på den mest effektive måde, tilbyder vi flere kommunikationskanaler.

Primære kommunikationskanaler

De to primære kommunikationskanaler vi har er nedenstående:

• E-mail

• SMS

Ved "primær" mener vi at det er de to former for kommunikation hvor du kan aktivere/deaktivere i kampagnebyggeren, samt du kan redigere selve indholdet. Du kan justere og se det udsendte under kampagneren hvor du åbner dem her:

Efterfølgende kan du vælge:

Hvor 1: aktiverer/deaktiverer denne kommunikation (f.eks. email) på dette step i kampagnen og 2: ændrer visningen for hvad der udsender på dette step.

Alternativ kommunikation:

EAN: Vi understøtter også EAN-udsendelser, som enten kan erstatte eller fungere samtidig med e-mail. Aktivering af EAN vil som standard erstatte e-mailen og sende en EAN-faktura i stedet. For mere detaljeret information om, hvordan EAN fungerer i Likvido, anbefaler vi, at du læser denne artikel.

Brev: Brevkommunikation fungerer som et fallback-system. Hvis kommunikation via e-mail ikke lykkes, vil et fysisk brev blive sendt i stedet. Denne funktion kan opsættes i kampagnebyggeren, og det er vigtigt at bemærke, at der er en ekstra omkostning per udsendt brev, som varierer afhængigt af dit abonnement.

Ønsker du at aktivere breve kan du gøre det her:

Hvor:
1: Aktiver udsendelsen af breve som fallback (bruges kun hvis e-mail ikke findes)
2: Her kan du vælge om det er fakturaen eller rykkeren der skal udsendes fysisk (under indstillinger for faktura, vil du ikke kunne vælge en rykker)
3: Sproget for brevet (dansk eller engelsk)