Konto, medarbejdere og indstillinger
Valg af sprog - skift mellem dansk og engelsk
Opdateret over en uge siden

Likvido fungerer på både dansk og engelsk. Det kan styres på den enkelte bruger, så forskellige brugere i Likvido under samme virksomhed, kan have forskellige sprog.

Du kan rette sproget to steder:

I menuen i toppen kan du ændre flaget her:

Under dine profilindstillinger, kan du også foretage valget:

Hvornår opdateres sproget?

Som udgangspunkt rettes sproget med det samme, men det kan være en fordel at logge ud og ind. Herefter vil alt findes på det valgte sprog.

E-mails

Alle e-mails systemet sender, findes også både på dansk og engelsk. Desværre, så kan vi ikke genudsende den specifik e-mail på det nye sprog. Derfor vil det kun være alle fremtidige e-mails som er på det nye sprog.