Oprettelse af bank konto til udbetalinger
Opdateret over en uge siden

Når du opretter en profil hos Likvido, er det en nødvendighed, at du tilføjer dine bank og kontooplysninger. Det gør, at Likvido kan udbetale midler til din bankkonto når der kommer betaling på en faktura, som du sender gennem Likvido.

Hvordan opretter du en bank konto til udbetalinger

Under indstillinger:

Kan du tilgå bankdetaljer:

Når du har indtastet dine oplysninger kan du ikke gemme før du har valgt en fil.
Denne fil skal være et skærmbillede af din bank med tilhørende oplysninger på dine konti.

Du kan denne artikel om krav til dokumentation for bank konto, for at forstå minimumskrav.

Så snart du har vedhæftet filen, vil du kunne gemme indstillingerne.

Når indstillingerne er gemt, vil vi gennemgå din dokumentation og validere dine bankoplysninger.

Du modtager en mail så snart kontoen er bekræftet (eller afvist).

​Såfremt din dokumentation afvises, kan du tilføje en ny fil og de gamle oplysninger vil gå tabt.

Hvordan opsætter du internationale bankoplysninger?

Vigtig bemærkning: Likvido kan ikke udbetale til internationale konto. Nedenstående er kun hvis man har featuren, "IBAN til egen konto" aktiveret. Likvido understøtter ikke kunder som ikke har en dansk bank, hvis cashflow kører igennem Likvido.

Hvis du ønsker at få opsat "Modtag internationale overførsler på egen konto", så skal du også oplyse jeres IBAN/swift oplysninger.

For at gøre dette, så skal du gøre nedenstående:

1. Likvido vil aktivere denne funktion på jeres konto

2. Under "Bankdetaljer" vil der nu være mulighed for at indtaste IBAN/swift: