Ekskludér specifikke kunder fra kampagner
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvordan du bruger Likvido til at ekskludere specifikke kunder eller kundegrupper fra automatik i Likvido.

Du kan ekskludere kunder fra dine automatiserede flows for at sikre, at kun relevante kontakter modtager fakturaer, rykkere eller går til inkasso.

En typisk use-case er at en række kunder f.eks. indgår i en specifik kundegruppe, og udsendelse af rykkere deaktiveret.

Sådan gør du:

1. Gå til indstillingerne i dine kampagneopsætninger.

2. Vælg 'Ekskluderede kunder'.

3. Tilføj de kunder, du ønsker at ekskludere, baseret på specifikke kriterier som forklaret nedenfor.

4. Beslut for hver kunde eller kundegruppe, om de skal ekskluderes fra fakturaer, rykkere, eller inkasso.

Når du har oprettet et filter som skal ekskluderes, kan du vælge præcis hvad de skal ekskluderes fra:

Mulighed for ekskludering ud fra hvert regnskabsprogram

Du har mulighed for at ekskludere ud fra forskellige søgninger:

Nedenfor gennemgås hvad du kan ekskludere ud fra hvert regnskabsprogram.

E-conomic:

• Kundegruppe: Ekskluder hele kundegrupper. Du kan læse e-conomic's egen guide her.

• CVR-nummer: Identificer virksomheder direkte ved deres CVR-nummer for ekskludering.

• Kundenummer: Brug specifikke kundenumre til at definere eksklusioner.

• Fritekst søgning: Ekskluder kunder ved at matche debitors navn.

Dinero:

• CVR-nummer: Anvend CVR-numre for at vælge specifikke virksomheder til ekskludering.

• Fritekst søgning: Ekskluder kunder ved at matche debitors navn.

Billy:

• CVR-nummer: Brug CVR-numre til nøjagtigt at identificere virksomheder, der skal ekskluderes.

• Fritekst søgning: Ekskluder kunder ved at matche debitors navn.