Tilføj CC og BCC på emails
Opdateret over en uge siden

Relateret artikel: Denne artikel drejer sig om at tilføje en fast CC eller BCC e-mail på alle dine udsendelser. Hvis du ønsker at opsætte flere modtagere på en kunde, så kan du læse mere om det her.

Du kan altid tilføje flere modtagere på udsendelse af dine emails. Helt specifikt kan du tilføje CC og BCC på specifkke steps for dine kampagner for både fakturaer og påmindelser.

Hvorfor kan det være relevant at bruge CC og BCC?

  • Hvis du ønsker at tilføje et link til et eksternt website (eks: Trustpilot eller CRM system), som du kan sætte BCC på alle dine fakturaer

  • Hvis du altid ønsker at en specifik medarbejder skal være med i processen når fakturaer går over forfald. Det kan være en sælger, projektmanager eller bogholder. Det kunne f.eks. være man tilføjer sig selv som CC ved en rykker 2.

Vær opmærksom på at CC og BCC bruges på kampagne-niveau, og dermed gælder for alle fakturaer.

Hvis du ønsker at gøre brug af CC eller BCC på en enkelt faktura, kræver det altså, at man opretter en kampagne for den specifikke kunde, og herefter tildeler den specifikke kampagne til den kunde.

Hvordan tilføjer jeg kampagner med CC og BCC?

Under Sagsindstillinger kan du gå til Faktura eller Påmindelser og rykkere alt efter hvilken kampagne du ønsker at opsætte CC og/eller BCC for.

Uanset hvilken kampagne du ønsker at bruge skal du finde og klikke på Rediger:

Find det step på kampagnen, hvor du ønsker at tilføje CC og/eller BCC, og klik

E-mail:


Under steppet kan du tilføje én eller flere e-mails som CC eller BCC:

Når du har gemt indstillingerne vil Likvido bruge e-mail-adresserne hver gang kampagnen aktiveres på en faktura.


Vær opmærksom på at CC og BCC ikke vil blive synkroniseret bogført tilbage i regnskabsprogrammet. Det vil sige at kampagnen kun kendes i Likvido.

Bemærkninger ved CC/BCC

  • CC og BCC er ikke en mulighed ved inkasso.

  • Hvis en e-mail er sendt til en CC eller BCC adresse, og e-mailen ikke leveres vil Likvido ignorere og fortsætte kampagnen. Det er altså kun hvis den primære e-mail-adresse ikke leveres, at systemet giver dig besked via en to-do.

Besvarede dette dit spørgsmål?